Provocările în alimentația copilului și adultului modern – CRISTELA GEORGESCU

21 APRILIE 2018, Universitatea Creștină Partium, Ora 09:00

 

Conferința de Educație și Parenting din această primăvară, o va avea în centru pe Cristela Georgescu, abordând o temă de actualitate, și anume: Provocările în alimentația copilului și adultului modern.

În anul 2018 Conferința de Educație și Parenting o are invitată pe Cristela Georgescu și noile apariții din Colecția de cărți Simplu cu teme actuale legate de sănătatea și alimentația familiei. Dacă în ediția din 2016 Cristela ne-a prezentat conceptul de simplitate, importanța lui în mentinerea stării de bine și câteva aplicații practice despre cum putem face acest lucru, de această dată ea va expune principalele povocări întâmpinate în alimentația copilului și a adultului modern și modalități practice de a le administra.

Ca de obicei, întâlnirea va fi interactivă și cuprinde pe lângă prelegere și momente de exerciții, lansarea cărții “Diversificarea pur și simplu”, o sesiune generoasă de dezbateri și răspunsuri la întrebări de interes public.

Vezi toate detaliile din 21 Aprilie 2018 pentru Conferința de Educație și Parenting:

➲  Provocări în alimentația copilului și adultului modern – Cristela Georgescu.

 

 

Înscrie-te la Conferința de Educație și Parenting astfel:

1. Completează formularul de înscriere din linkul de mai jos:

 🖍 Înscriere: Provocări în alimentația copilului și adultului modern – 21 aprilie 2018

SAU

2. Trimite un e-mail la conferinta@procariere.ro, menţionând  pentru înscriere numele și prenumele, numărul de persoane participante după caz, datele de contact (telefon și e-mail).

Pentru informații și detalii suplimentare ne puteți contacta cu încredere la conferinta@procariere.ro sau telefon 0771 678 575. Persoană de contact: Ioana Samoilă.

Vă așteptăm să ne dezvoltăm și să contribuim împreună la educarea și creșterea unor copii mai echilibrați și fericiți!