Confidentialitate

 

Informații colectate

Procariere.ro colectează, în mod anonim, informații despre sistemul tău, browserul utilizat, pagini referință și alte informații statistice de asemenea natură. Aceste informații sunt utilizate atat în scop statistic pentru a îmbunătăți accesul la informațiile de pe site-ul iquest.ro, cât și în scop publicitar. Aceste date pot fi făcute publice fără acordul tău întrucât sunt anonime.

Informațiile survenite în urma unei modalităti de contact

Inscrierea la un program Pro Cariere, participarea la un eveniment la care suntem parteneri sau contactarea de catre tine a Pro Cariere va conduce la stocarea de catre Pro Cariere a unor date personale gen: nume, adresa de e-mail și alte informații cu caracter pur personal. Aceste informații nu vor fi utilizate sub nici o formă pentru a fi distribuite ori vândute către terțe persoane și nici pentru publicare fără acordul tău. Ne asumăm însă dreptul de a-ți trimite mesaje promoționale strict legate de activitatea noastră, dar în nici un caz legate de alt subiect. Poți opri livrarea de mesaje promoționale prin e-mail folosind opțiunea de dezabonare.

Prin vizitarea paginii noastre inseamnă că ești de acord cu Politica de Confidențialitate, în caz contrar te rugăm să încetezi vizitarea site-ului.