Ioana Samoilă

Înainte de toate sIoana Samoilaunt mamă a doi copii care în fiecare zi îmi dau motive să mă dezvolt personal şi în ultima perioadă şi profesional. Ei sunt principalul motiv pentru care am decis să aprofundez domeniul educaţiei alternative. Dintre multele metode şi direcţii de educaţie studiate, am decis să aprofundez metoda psihologului Reuven Feuerstein de Învăţare Mediată – Îmbogăţire Instrumentală, program pentru care am obţinut certificarea ca şi trainer.

Am absolvit facultatea de Psihologie, am continuat studiile în domeniul Resurselor Umane, domeniu în care am şi profesat după absolvirea facultăţii. În paralel, de mai bine de 10 ani lucrez ca şi voluntar cu copiii din clasele primare în cadrul Organizaţiei Cercetaşii României, experienţă care mi-a adus multe provocări şi multe bucurii. În tot acest timp am realizat că cel mai mult mă împlineşte munca cu copiii, întărindu-mi decizia de a aprofunda şi mai mult acest domeniu.

Îmi doresc ca în cadrul Pro Cariere, cât mai mulţi copii, preadolescenţi, adolescenţi şi de ce nu adulţi, să descopere beneficiile programului de Îmbogăţire Instrumentală.