Sanda Csizmas

3Sanda Csizmas este consultant resurse umane şi expert formator. Are experienţă în domeniul resurselor umane începând cu anul 2003. În această perioadă a coordonat, conceput şi implementat programe de selecţie şi recrutare pentru poziţii de execuţie, middle management şi top management; a participat la proiecte de evaluare a performanţelor profesionale.

Cele mai semnificative schimbări din viaţa profesională şi personală au fost determinate de relaţionarea cu oameni deosebiţi, oameni care şi-au pus amprenta asupra dezvoltării sale.

Atunci când i s-a oferit oportunitatea de a lucra cu adolescenţii pe partea de orientare în carieră, a fost o nouă provocare pentru a împărtăşi acestora în mod atractiv şi original toată experienţa dobândită, folosind exemple din practică.

A absolvit facultatea de Stiinţe Socio-Umane, specializarea Psihologie, în cadrul Universităţii din Oradea, precum şi masteratul în Managementul Resurselor Umane. Este psiholog cu drept de liberă practică şi formator acreditat.

Este căsătorită şi are o fetiţă de 6 ani. Printre pasiunile sale se numără călătoriile, sportul, cititul.