Pro Cariera Mea – 2011

Pe parcursul acestui curs am reuşit să îmi îndeplinesc un ţel pe care îl am de ceva vreme, specific, zic eu, acestei vârste: să mă descopăr şi să mă cunosc cât mai bine, astfel încât să îmi ştiu limitele şi să îmi pot concretiza idealurile.
Consider că ceea ce am dobândit la acest curs este mult mai mult decât simpla “decizie a carierei mele”. Într-adevăr m-a ajutat enorm să mă decid în ce sferă de lucru aş dori să îmi orientez viaţa profesională, dar pe lângă acest lucru consider că a fost extrem de important colectivul, contextul şi mediul în cadrul căruia s-a desfăşurat întreaga experienţă, la care se mai adaugă exemplul oferit de oameni (traineri şi specialişti) care au venit cu sfaturi şi îndrumări vitale.
Mulţumesc pentru această experienţă pe care o pot considera cu adevărat un bonus la formarea mea ca om conştient de sine şi independent şi consider că astfel de traininguri sunt vitale în societatea contemporană, oricărui tânăr cu aspiraţii înalte care doreşte să îi fie deschişi ochii cât mai larg în faţa realităţii.