Testimoniale

Atât pentru mine, cât şi pentru copiii mei, acest proiect a însemnat un pas înainte în dezvoltarea personală şi emoţională şi ne dorim să continuăm împreună. Vă mulţumesc mult pentru oportunitatea oferită şi pentru seriozitatea proiectului!
Proiect educațional – Copii mai încrezători
Ienciu - Coca Dely, Educatoare la Grădinița „Căsuţa lui Winnie and Princess”
Completarea fişei Sunt un copil important a fost prilej de mare bucurie pentru cei mici să descopere fiecare în parte gândurile celor apropiaţi şi să aibă o nouă confirmare a motivelor pentru care au devenit importanţi şi speciali pentru fiecare membru al familiei.
Căpitan pe internet, navighează deştept!
Rodica Fechete, Cadru Didactic - Şcoala Gimnazială "Oltea Doamna"
Pentru mine participarea la cursul de ProLeadership a însemnat o evaluare într-o manieră atrăgătoare a propriilor interese, abilitați și orientarea lor înspre realizarea cu succes a activităților ce le voi întreprinde pe viitor.
Pro Leadership – 2011
Roxana, 22 ani
O parte din informațiile primite la ProLeadership și-au aflat cu adevărat folosul în momentul în care am fost pusă în conjuncturi de rigoare în cadrul facultății: prezentări pentru seminarii, proiecte cu data limită, organizarea studiului. Mulțumesc foarte mult pentru obiectivele SMART si Pași spre viziunea mea.
Pro Leadership – 2011
Larisa, 22 ani
Datorită echipei ProLeadership, acest program a reprezentat pentru mine o lecție de viață, dovada că dacă îmi voi urma visele și îmi voi trăi cu pasiune viața, succesul este inevitabil.
Pro Leadership – 2011
Anca, 19 ani
La Proleadership am învățat să am încredere în mine într-un moment în care începusem să pierd acest lucru. Cred că acest curs este minunat pentru fiecare viitor lider de succes!
Pro Leadership – 2011
Cristina, 19 ani
A fost o experienţă foarte interesantă şi folositoare în viaţă. A fost exact ce aveam nevoie – o direcţie în viaţă, o orientare spre ceva deoarece nu aveam nici un plan de viitor. Am învăţat multe lucruri, am învăţat să-mi fac un CV, am văzut cum e un interviu de angajare. Mi-au plăcut colegii de grup şi trainerii care mi-au devenit prieteni pe parcursul acestui proiect. Am evoluat atât pe plan profesional, cât şi pe plan social. Mă bucur că am avut această oportunitate şi recomand oricărei persoane să folosească această posibilitate.
Pro Cariera Mea – 2011
Călin, 18 ani, CN “Emanuil Gojdu”
Pe parcursul acestui curs am reuşit să îmi îndeplinesc un ţel pe care îl am de ceva vreme, specific, zic eu, acestei vârste: să mă descopăr şi să mă cunosc cât mai bine, astfel încât să îmi ştiu limitele şi să îmi pot concretiza idealurile. Consider că ceea ce am dobândit la acest curs este mult mai mult decât simpla “decizie a carierei mele”. Într-adevăr m-a ajutat enorm să mă decid în ce sferă de lucru aş dori să îmi orientez viaţa profesională, dar pe lângă acest lucru consider că a fost extrem de important colectivul, contextul şi mediul în cadrul căruia s-a desfăşurat întreaga experienţă, la care se mai adaugă exemplul oferit de oameni (traineri şi specialişti) care au venit cu sfaturi şi îndrumări vitale. Mulţumesc pentru această experienţă pe care o pot considera cu adevărat un bonus la formarea mea ca om conştient de sine şi independent şi consider că astfel de traininguri sunt vitale în societatea contemporană, oricărui tânăr cu aspiraţii înalte care doreşte să îi fie deschişi ochii cât mai larg în faţa realităţii.
Pro Cariera Mea – 2011
Calin, 18 ani, CN ”Emanuil Gojdu”
Experienţa de la ProCariere m-a ajutat în primul rând să mă hotărăsc ce facultate îmi doresc să urmez şi să-mi fac un plan de viitor. Totodată am avut ocazia să vorbesc cu o persoană ce lucra în domeniul în care mi-am ales să profesez în viitor, persoană care mi-a dat numeroase sfaturi şi de la care am putut să aflu tot ceea ce îmi doream să ştiu  în legătură cu viitoarea mea carieră. Am participat şi la simularea unui interviu, acesta fiind dealtfel un lucru care sunt sigură că îmi va folosi pe viitor, deoarece am aflat numeroase ponturi care pot asigura succesul la un interviu.
Pro Cariera Mea – 2011
Cristina, 17 ani
Marea dilemă era spre ce domeniu să mă orientez, iar acum nu mai am nici un dubiu. Tot respectul pentru organizarea acestor cursuri și sper, ca pe viitor acesta să îi ajute  pe alții la fel de mult ca și pe mine.
Pro Cariera Mea
Raluca, elevă în clasa a XI-a